مصارف غذايي و صنعتي زعفران

خانه   اخبار   مصارف غذايي و صنعتي زعفران

زعفران از زمان هاي دور در کشور هاي مختلفي چون ايران يونان و … کاشت مي شد.
زعفران از ابتدا مصارف مختلف غذايي و صنعتي داشتو دارد.امروزه کمتر از زمان هاي کهن از موارد دارويي و خواص دارويي زعفران استفاده ميشود.

با توجه به مجوز اتحاديه FDA آمريکا , زعفران گياهي طعم دهنده و رنگ دهنده طبيعي مي باشد و استفاده از آن هيچگونه محدوديتي ندارد.

نمونه هايي از مصارف غذايي زعفران:

-برنچ هاي زعفراني
-دسر و کيک ها
-شکلات و نوشيدني
-معجون زعفران
-کره و پنير
-سوسي و مارگارين
-داخل روغن هاي غذايي

و همچنين نمونه هايي از مصارف دارويي اين گياه با ارزش را براي شما ليست ميکنيم

-درمان افسردگي
-نشاط آور
-درمان مشکلات ريوي
-درمان فشار خون بالا
-درمان کلسترول بالا
-مقابله و درمان با سرطان
-و …

و نمونه هايي نيز از مصارف سنعتي اين گياه را براي شما ليست ميکنيم

-در تهييه و ساخت عطر
-در تهييه انواع کرم ها و ضد آفتاب ها
-در ساخت لوازم آرايشي
-ساخت رنگ هاي طبيعي مختلف

Comments are closed.