مراحل صادرات زعفران

خانه   اخبار   مراحل صادرات زعفران

صادرات زعفران مراحل مختلفی دارد که به شرح ذیل می باشد:

زعفران در مراحل اولیه صادرات باید آزمایش شده و صحت و سلامت آن تایید گردد که د ر این پست به تفصیل آن پرداخته ابم اینجا

در ابتدا بعد پر کردن فرم های مروبطه در مورد میزان زعفران نوع آن گرید و درجه بندی و نوع بسته بندی زعفران به مرحله آزمایش و قرنطینه انتقال داده می شود که بعد از تایید آزمایش آن از آزمایشگاه های مورد تایید وارد مرحله بعدی که ارزش گذاری است وارد می شود.

ارزش گذاری توسط تیم ارزیابی گمرک انجام شده و میزانی تخمینی ارزش بار را مشخص کرده و با توجه به آن مالیات گمرکی برای صدور پروانه در نظر گرفته می شود.

بعد از صدور پروانه بار پلمب شده و آماده ارسال مبگردد.در اکثر اوقات صادرات زعفران از طریق پورت های هوایی انجام میگیرد.

فرودگاه مشهد بیشترین میزان ارسال زعفران را در دنیا دارد.

Comments are closed.