علت رنگ قرمز زعفران چیست؟

خانه   اخبار   علت رنگ قرمز زعفران چیست؟

دلیل رنگ قرمز زعفران چیست؟ پاسخش را ما به شما می گوییم.

علت اصلی رنگ قرمز زعفران وجود ماده ی کروسین در آن می باشد.کروسین درجه رنگ دهی زعفران می باشد.

درجه رنگ دهی ( کروسین ) یک نوع گرید مرغوب از زعفران سرگل ممتاز باید بالاتر از 230 باشد.

این ماده و ویژگی قرمزی زعفران باعث ایجاد بسیاری از تقلبات در زعفران شده است.به طور مثال با افزودن ماده ای به نام تراترزین به زعفران موجب ایجاد رنگ قرمز در زعفران می شوند.

یکی از مواردی که میتواند از این حقه جلوگیری کرد انداختن زعفران در آب داغ می باشد.زعفران اصل رنگ نارنجی در اطراف خود پخش میکند و رنگ خود رشته زعفران تغییر محسوسی نمیکند.اما زعفران تقلبی در صورتی که در آب شناور گردد رنگ قرمز تندی در اطراف خود پخش میکند و همچنین در برخی موارد رنگ آبی تیره نیز در اطراف خود تولید میکنند که نشانه تقلبی بودن آن زعفران می باشد.

 

Comments are closed.