طرز تهییه انواع دم نوش زعفران

خانه   آشپزی با زعفران   طرز تهییه انواع دم نوش زعفران

زعفران,قیمت زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,خرید زعفران,زعفران قیمت,زعفران قاینات,تولیدکنندگان زعفران,زعفران با کیفیت,زعفران سرگل,زعفران نگین,زعفران قاین,زعفران عمده

طرز تهییه انواع دم نوش زعفران

زعفران,قیمت زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,خرید زعفران,زعفران قیمت,زعفران قاینات,تولیدکنندگان زعفران,زعفران با کیفیت,زعفران سرگل,زعفران نگین,زعفران قاین,زعفران عمده

زعفران یکی از گیاهانی است که در طول تاریخ دارای اهمیت بسیار زیادی به خصوص برای ایرانیان و در آشپزیو  طب بوده و هست . یکی از انواع خواص زعفران القا حس آرامش . درمان افسردگی , تقویت قوای جنسی , جلوگیری از کم بینایی و در مان آلزایمر بوده و هست. چنین خواص زعفران باعث  محبوبیت این گیاه در داخل ایران و حتی در زمینه صادرات زعفران شده و همیشه سعی در کاهش قیمت زعفران و افزایش تولید زعفران با کیفیت شده است.

دم نوش های زعفران به روش های مختلفی تهییه و مصرف می شوند که امروز دو روش متفاوت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم :

دمنوش سرد : در این روش تنها نیاز است که بعد از خرید زعفران و آسیاب زعفران , آن را در ظرفی با چند تکه یخ قرار داده و بعد از اینکه یخ ها در داخل ظرف آب شدند , محلول به دست آمده را با ترکیب شربت های دیگری مانند شربت های آبلیمو و نشاسته مصرف نمود. در برخی موارد می توان در صورت تمایل این مایع را به تنهایی نوشید.

دم نوش گرم : در این روش پیشنهاد می شود زعفران را بعد از تهییه به صورت نیمه آسیاب در آورده تا در اثر حرارت مواد تشکیل دهنده زعفران از بین نروند. در این روش نیاز است که شما بعد از نیمه آسیاب کردن زعفران و حتی در صورت تمایل زعفران آسیاب نشده را درون قوری ریخته و با اضافه کردن آب گرم به آن و قرار دادن قوری بر روی حرارت غیر مستقیم . به مدت چند دقیقه دم نوش خود را اماده مصرف کنید. در این روش بهتر است مدت زمان زیادی زعفران را در معرض حرارت قرار نداده تا روغن های فرار این گیاه از بین نرود. 

هر دوی این دم نوش ها باعث تسکین اعصاب و دارای خواص بسیار زیاد دیگری است که در قبل تر ذکر شده است. روز پر آرامشی را آرزومندیم.

Comments are closed.