زعفران

خانه   اخبار   زعفران

مصرف زعفران به مقدار زیاد سمی است و باعث استفراغ ، خون ریزی رحم ، اسهال خونی ، پلك ها و لب ها ، سرگیجه ، بی حالی ، زردی پوست وتحریكات شدید ماهیچه‌های صاف و حتی گاهی مرگ نیز می شود.به طور اصولی تغییرات آب و هوا و شرایط جغرافیایی بر روی كمیت و كیفیت و سمیت مواد مؤثر گیاهان كاملا تأثیر گذار است و گیاهانی كه در نقاط مختلف دنیا كشت و برداشت می شوند ، ممكن است دارای مواد و در نتیجه اثرات مختلف و یا ارزش های درمانی و یا مثلا سمی مختلف باشند . یكی از مواد موجود در زعفران كه مقادیر زیاد آن باعث سمیت می شود ، ماده ای به نام ه جزو مواد اصلی زعفران است و بدان اشاره شد .

با تحقیقات گسترده ای كه در دانشكده ی داروسازی تهران روی زعفران انجام شده ، مشخص شد كه زعفران ایرانی دارای درصد كم تری اززعفران به زعفران نقاط مختلف جهان است و این مسیله یكی از بزرگ ترین مزیت ها و تفاوت های بین زعفران ایرانی و غیرایرانی است . در حقیقت می توان گفت كه سمیت زعفران ایرانی در مقادیر زیاد ، كم تر از انواع غیرایرانی كه این موضوع هنوز برای مجامع علمی و استفاده كنندگان در جهان گزارش نشده و تازگی دارد

Comments are closed.