زعفران و یخ

خانه   اخبار   زعفران و یخ

Photo1796

Photo1796

زعفران و یخ

شاید یکی از موضوعاتی که همیشه در مورد آن سخن می گوییم مصرف زعفران و هر چه بهتر بودن کیفیت آن در غذا و پخت و پز ایرانیان می باشد. موضوعی که بسیاری در مورد آن تحقیق می کنند. 

قبل تر در مورد زعفران و همینطور یکی از بدترین روش های به عمل آوردن آن در پخت و پز سخن گفتیم. در مورد آشپزی با زعفران و همینطور دلیل و مضرات دم کردن زعفران به شکلی که بر روی سماور عمل دم کشیدن انجام شود قبل تر سخن گفتیم که می توانید در اینجا بخوانید.

یکی از مهمترین علل استفاده از زعفران در آشپزی ایرانی , موضوع نوع عطر و طعم آن می باشد و در مرحله دوم رنگ زعفران که موجب زیبایی و شادابی غذا می شود. درون زعفران های طبیعی و در همه گرید های زعفران مانند زعفران سرگل و زعفران نگین یکی از مهمترین موضوعات وجود روعن های فرار می باشد که دلیل بر ایجا انواع مشکلات است.

مطمعنا ایران بعد از فروش زعفران به صورت ارسال به خارج کشور و صادرات زعفران یکی از بزرگترین مصرف کنندگان این گیاه می باشد و ایرانیان علاوه بر استفاده زعفران در مصارف بهداشتی و صنعتی در مورد آشپزی نیز از این گیاه محبوب استفاده می کنند و حتی بسیار حاضر به پرداخت با توجه به بالا بودن زعفران قیمت برای آشپزی خود هستند.

امروز روشی را به شما می خواهیم آموزش دهیم که می توان توسط این روش از فرار روغن های فرار زعفران که موحب عطر رو طعم آن می شود جلوگیری کرد. یکی از بهترین جایگزین های دم کردن زعفران را می توان روش زعفران و یخ را استفاده کرد.

در این روش باید کمی حوصله به خرج داد و بعد از آسیاب کردن زعفران آن را درون ظرفی ریخته و چند قطعه یخ بر روی زعفران پودر شده قرار دهیم. باید مدت زمانی را این مخلوط را در دمای اتاق رها کرده تا یخ به آرامی بر روی زعفران ذوب شده و تبدیل به مایع گردد. مطمعنا پاسخ کار را بعد از گذشت زمان و ذوب شدن یخ می توان دید که علاوه بر افزایش رنگ دهی زعفران می توان به خوبی مشاهده کرد که عطر و طعم این گیاه محبوب از بین نرفته و به همان میزان اولیه خود باقی مانده است.

این روش یکی از به روز ترین و بهترین روش های عمل آوری زعفران در زمینه آشپزی می باشد که مطمعنا پاسخ خوبی هم به شما خواهد داد. نوش جان و بهترین استفاده را از زعفران ببرید.

Comments are closed.