زعفران را چگونه دم کنیم !!

خانه   اخبار   زعفران را چگونه دم کنیم !!

زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,قیمت زعفران,زعفران قیمت,فروشندگان زعفران,زعفران قاینات,خواص زعفران,زعفران بسته بندی,زعفران سرگل,زعفران را چگونه دم کنیم !!

زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,قیمت زعفران,زعفران قیمت,فروشندگان زعفران,زعفران قاینات,خواص زعفران,زعفران بسته بندی,زعفران سرگل,زعفران را چگونه دم کنیم !!

زعفران را چگونه دم کنیم !!

 

فروش زعفران در ایران بیشتر برای امور مصارف آشپزی می باشد که البته جدای از اینکه موضوع بدی نیست اما باید تاسف نیز خورد خوزد که خریداران و همچنین فروشندگان زعفران همچنان هدفی جز فروش برای استفاده در مصارف غذایی ندارند.

اما این موضوع را در بحثی دیگر دنبال می کنیم در حال حاضر می خواهیم به شما عزیزان بگوییم که چطور و چگونه می توانید بهترین مصرف زعفران را در هنگام دم کردن داشته باشید. ابتدا بگذارید در مورد ذات دم کردن زعفران بگوییم.

زعفران دارای روغن های فراری است که همین روغن ها موجب عطر و طعم زعفران می شود و در کل صادرات زعفران به همین دلیل وجود روغن های طبیعی است که بسیار محبوب است.اما تا به حال فکر کرده اید که این روغن های فرار که همیشه گفته ایم آنقدر حساس هستند و پا در بند ندارند که در حالت نرم شده زعفران در فضای آزاد نیست فرار هستند؟ یعنی حتی پیشنهادی که داریم زعفران را پودر نکنید تا این روغن ها از بین نروند پس چطور با دم کردن و حرارت دیدن آن ها از بین نخواهند رفت؟

در پاسخ باید بگوییم البته !! اما متاسفانه همین موضوع به عمل آوردن زعفران هم با گذشت زمان همچنان از روش های بسیار قدیمی و عموما سودجویانه استفاده می شود. وقتی زعفران را در بخار آب حرارت می دهیم تنها مزیت آن رنگ دهی آن می باشد و دومین مزیتی که گران برای شما تمام خواهد شد عطر آن در فضای اطراف می باشد که همان روغن هایی است که از مایع جدا شده و محلول با ارزش شما را تنها به ماده ای رنگی تبدیل می کند.

پیشنهاد زعفران روحانی در این مواقع تنها یک چیز است و آن این که نگران رنگ نباشید. بیشتر به خواص و عطر و طعم اهمیت دهید البته که رنگ زعفران حتی زمانی که در آب سرد حل می شود باز هم قابل توجه می باشد.

موضوع دم کردن زعفران در ابتدا و به صورت صحیح سنتی این است که پیاله محلول زعفران در میان برنج در هنگام دم کشیدن قرار داده می شود تا به این صورت زوغن های فرار دوباره به مایع تبدیل شده و به برنج برگردند تا عطری ناب به آن بدهند در غیر این صورت دم کردن زعفران اشتباهی بزرگ است. در چند بحث بعدی روشی مناسب برای آماده سازی زعفران به شما عزیزان خواهیم آموخت.

Comments are closed.