زعفران را دم نکنید.پیشنهاد ما یخ!!

خانه   اخبار   زعفران را دم نکنید.پیشنهاد ما یخ!!

زعفران را دم نکنید پیشنهاد ما یخ هست.چرا؟ یعنی چه؟

زعفران در عموم مردم برای رنگ دهی بیشتر در ظروف و یا قوری های مخصوص آن دم می شوند.اما آیا این کار درست هست؟ خیر.با این روش شما تنها از مزیت رنگ زعفران استفاده میکنید و طعم و عطر آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهید.

این روش بیشتر در رستوران های سود جو استفاده می شود تا زعفران بیشتر میزان رنگ دهی داشته باشد.

روش یخی چگونه است؟ در روش یخی میزان زعفران مورد نیاز خود را برداشته و در ظرفی می ریزید.بعد تعدادی قالب یخ به آن اضافه کرده و منتظر می مانید تا یخ ها در دمای اتاق آب شوند.یعد از ذوب شدن یخ ها شما می توانید از زعفران استفاده کنید مزیت این روش این است که بدون تغییر در کیفیت رنگ دهی , طعم و عطر زعفران نیز باقی می ماند.

Comments are closed.