زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد

خانه   اخبار   زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد

زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد,فروش زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,تولید زعفران,قیمت زعفران صادراتی,صادرات زعفران ایران,زعفران ایران

زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد

زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد,فروش زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,تولید زعفران,قیمت زعفران صادراتی,صادرات زعفران ایران,زعفران ایران

زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد عضو هیئت رئیسه شورای ملی زعفران گفت : زعفران ایرانی دارای شناسنامه خواهد شد , به این صورت که کشاورزان با کد دار کردن زعفران خود می توانند محصولات خود را با شناسنامه و قیمت بالاتر به فروش برساند. علی حسینی که مجری طرح شناسنامه دار کردن زعفران می باشد می افزاید شورای ملی زعفران به عنوان یک تشکل ملی در سال 1388 ایجاد شده است و از ابتدا به دنبال اهداف بلند مدت برای زعفران می باشد.

وی افزود کلیه فعالان خصوصی و حقوقی این تشکل شامل تولید کنندگان , زمینه های فرآوری و بسته بندی و فروش و صادرات زعفران و همچنین کلیه نهاد های دولتی مرتبط با زعفران و شش نماینده د و استان تولید زعفران عضویت این تشکل را دارند.

علی حسینی افزود سالانه بین 100 تا 150 تن زعفران از کشور خارج می شود و به پنج قاره دنیا صادرات می شود در عین حال که صادرات زعفران به صورت چمدانی نیز وجود داشته و آماری دقیق از این نوع صادارت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تولید و صادرات زعفران ایران در دنیا مقام اول را دارد و همینطور میزان تولید خراسان رضوی و خراسان جنوبی تامین کننده 90 درصد این زعفران می باشد اما انتقاد از نوع صادرات و تغییر بسته بندی ها در کشور های مختلف می دهد.

بعد از ایران هند و یونان در مقام دوم تولید زعفران و در مقام سوم نیز کشور مراکش و اسپانیا دارای بیشترین تولید زعفران می باشند. حسینی افزود در ایران تنها از زعفران در چندین غذا استفاده می شود در صورتی که در کشور های پیشرفته تر از زعفران و بهینه سازی آن در صنعت و تولیدات مختلفی استفاده می شود.

وی با بیان ایجاد ایستگاه های بهداشتی فراوری زعفران می گوید : امسال با احداث 18 ایستگاه فراوری زعفران در چندین استان زعفران خیز امکان خشکاندن و فراوری زعفران کشاورزان زیر نظر شبکه های بهداشتی بوجود آمده است که کشاورزان می توانند در این ایستگاه ها زعفران های خود را به صورت بهداشتی خشکانده و بسته بندی کنند. این عمل علاوه بر این که باعث افزایش فروش زعفران کشاورزان می گردد همچنین باعث می شود تا قیمت زعفران وقعی به دست مصرف کننده برسد.

Comments are closed.