زعفران اصل تلخ است

خانه   اخبار   زعفران اصل تلخ است

طعم واقعی و درست زعفران اصلی تلخ می باشد.بسیاری از ما میپرسند که زعفران تقلبی و زعفران اصل را چگونه بشناسیم.

 به دلیل قیمت زعفران تقلباتی در آن صورت میگیرد , یکی از موارد شایع تقلب در زعفران روش های افزودن جرم آن می باشد.این تقلب با اضافه کردن نوعی نمک یا شکر قلیایی به زعفران امکان پذیر است که باعث افزایش وزن آن می گردد.

روش شناسایی این نوع تقلب چشیدن رشته زعفران می باشد.که اگر طعمی شور یا شیرین بدهد نشان دهنده تقلبی بودن زعفران می باشد.

زعفران اصل تلخ است زیرا ماده ای به نام پیکرو کروسین در زعفران اصل وجود دارد که باعث ایجاد این طعم می گردد.ماده ی پیکرو کروسین همچنین در آزمایش گاه زعفران نیز قابل شناسایی بوده و زعفران اصل در آن مقادیری پیکرو کروسین موجود می باشد.

 

Comments are closed.