روش تهییه دم کرده ی زعفران برای نوشیدن

خانه   اخبار   روش تهییه دم کرده ی زعفران برای نوشیدن

دم کرده زعفران ازقدیم ها نیز مورد استفاده های زیادی داشته است که خیلی مواردی مانند رفع افسردگی افزایش نشاط رفع مشکلات قاعدگی مشکلات ریوی و معده و همچنین تحریک کندده ی جنسی نیزمی باشد.

روش تهییه دم کرده زعفران و میزان مصرف

 

موارد مورد نیاز:

 

– 2 گرم زعفران پودر شده

– 2 گرم زعفران رشته ای

-قوری مناسب برای دم کردن

-آب

 

روش تهییه:  آب را در کتری ریخته و منتظر جوش آمدن آن میشویم. بعد از جوش آمدن آن مقداری از آب کتری را داخل قوری ریخته و میزان 2 گرم زعفران رشته ای را به آن اضافه میکنیم.بعد گذشت 10 دقیقه و دم کشیدن زعفران رشته ای میزان دو گرم زعفران پودر شده را نیز به آن اضافه کرده و میگذاریم به مدت 10 دقیقه دیگر دم بکشد.بعد از این مدت زمان قوری را از روی حرارت برداشته و دم کرده ی ما آماده شده استدم کرده ی زعفران را میتوان با آب جوش رقیق تر کرد و همراه با قند نوشید.

 

هم چنین میتوان این دم کرده را به صورت عصاره سرد کرد و روزانه مقداری از آن را نوشید.

برای زنان باردار میزان نوشیدن این دم کرده تا یک فنجان در روز می باشد و بیشتر از این مقدار امکان سقط جنین وجود دارد.

این دم کرده خواص مختلفی بر نقاظ مختلف بدن دارد و نوشیدن مداوم آن پیشنهاد می شود.

 

 

Comments are closed.