دم کردن زعفران را فراموش کنيد روشي جديد

خانه   آشپزی با زعفران   دم کردن زعفران را فراموش کنيد روشي جديد

قيمت زعفران,زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,زعفران قيمت,خريد زعفران,زعفران قائنات,زعفران سرگل,زعفران دم کرده

  قيمت زعفران,زعفران,صادرات زعفران,فروش زعفران,زعفران قيمت,خريد زعفران,زعفران قائنات,زعفران سرگل,زعفران دم کرده

دم کردن زعفران را فراموش کنيد روشي جديد

کشور ايران به دليل ذائقه ايراني پسند زعفران را در آشپزي خود هميشه به عنوان يکي از مهمترين ادويه جات به ياد داشته است. زعفران داراي عطر و بوي بسيار دلپسند و همينطور رنگ و طعم بسيار موفق مي باشد که باعث شده هميشه در سفره ايرانيان از اين گياه براي طعم و رنگ آن استفاده شود.

فروش زعفران در ايران به عنوان يکي از بزرگترين بازار هاي مصرفي زعفران به نسبت کشور هاي ديگر مي باشد. البته صادرات زعفران نيز سهم زيادي را در اين موضوع دارد. قيمت زعفران و ارزش آن به دليل سختي فراوري و تلاش بسيار زياد براي توليد آن بيشتر از ديگر ادويه جات مي باشد که اين موضوع مي تواند باعث شود که در خريد زعفران و همينطور آماده سازي آن توجه خاصي به زعفران گردد.

در ذهنيت عموم مرد براي رنگ دهي بيشتر و به عمل آوردن زعفران اين گياه را بعد از آسياب کردن و افزودن آب دم مي کنند تا رنگ بيشتري از اين گياه وارد مايع شود. اما مشکل اصلي در همينجاست. زيرا خواص زعفران و همينطور عطر و طعم آن فداي رنگ بيشتر مي شوند. بدينگونه شما زعفراني که با زحمات بسيار زياد توليد شده است و با زعفران قيمت بالا را تنها به يک ماده رنگ خوراکي تبديل مي کنيد. زيرا با دم شدن زعفران عطر آن تنها در همان لحظه و در همان مکان تبخير شده و تنها عطر آن آشپزخانه شما را خوشبو مي کند اما طعم و عطري به غذاي شما نخواهد داد.

براي چشيدن طعم و عطر واقعي و کامل زعفران پيشنهاد ما يخ هست. کافي است زعفران خشک شده را در ظرفي ريخته و چند قالب يخ به آن اضافه کنيد. بدين گونه که در دماي اتاق يخ ها در زعفران حل شده و مايع زعفران شما حاصل شود. در اين روش علاوه بر اينکه به همان ميزان دم کردن زعفران رنگ آن را حاصل کرده ايد به همين اندازه هم طعم و عطر آن را براي غذاي خود حفظ کرده ايد.

Comments are closed.