دستور تهيه شربت زعفران

خانه   آشپزی با زعفران   دستور تهيه شربت زعفران

دستور تهيه شربت زعفران

يکي از بهترين و خنک ترين شربت هاي دوران گرما و همينطور يکي از پر خاصيت ترين شربت ها در ميان هم گروهانش شربت زعفران مي باشد. شربت زعفران داراي خواص زعفران بوده که علاوه بر طعم خاص و همينطور عطر مجذوب کننده , داراي خواص بسيار زيادي مي باشد.

زعفران داراي خاصيت آرام بخشي بسيار زيادي بوده که بسيار مناسب استفاده در زمان استراحت است. مايه اين شربت را بايد به شرح ذيل آماده کرده و به صورت خنک و درب بسته نگهداري کنيد :

مواد لازم براي تهييه شربت زعفران :
زعفران,فروش زعفران,صادرات زعفران,زعفران قيمت,قيمت روز زعفران,خريد زعفران,زعفران قائنات,زعفران سرگل,فروش عمده زعفران,شربت زعفران
– آب يک ليتر

– زعفران ساييده و نيمه ساييده : 2 گرم

– گلاب : يک استکان

– شکر : 300 گرم

ابتدا بايد آب را در قابلمه بگذاريد تا به جوش آيد سپس با کم کردن ميزان شعله آن شروع به اضافه کردن شکر به آن مي کنيم و منتظر مي مانيم تا مايع ما شروع به سفت شدن شود و مايعي غليظ بدهد . سپس استکان گلاب را در آن ريخته و مدتي صبر ميکنيم تا مايع منسجم و با قوامي به دست آيد.

حال مي توانيم زعفران را به آن اضافه کنيم. زعفران را هم ميتوان به صورت خشک به مايع خود اضافه کنيم و هم به صورت مايع. بعد از گذشت تنها چند دقيقه بايد شعله زير اجاق را خاموش کرده و منتظر سرد شدن مايع شويم. سپس آن را در ظروف دربسته ريخته و در هنگام استفاده بايد يک سوم ليوان را از شربت زعفران پر کرده و باقي آن را آب بريزيد.

اميدواريم از شربت زعفران خود لذت ببريد.

Comments are closed.