حرارت قاتل خواص زعفران

خانه   آشپزی با زعفران   حرارت قاتل خواص زعفران

زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,زعفران سرگل,خرید زعفران,صادرکنندگان زعفران,فروش زعفران,زعفران بسته بندی,زعفران فله,تولیدکنندگان زعفران,خواص زعفران

زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,زعفران سرگل,خرید زعفران,صادرکنندگان زعفران,فروش زعفران,زعفران بسته بندی,زعفران فله,تولیدکنندگان زعفران,خواص زعفران

حرارت قاتل خواص زعفران

 

بی شک خیلی از کسانی که برای خرید زعفران اقدام می کنند در پی استفاده از خواص این گیاه پر خاصیت می باشند و همینطور دلیل محبوبیت و صادرات زعفران به کشور های خارجی استفاده از خواص این گیاه با ارزش می باشد. لذا امروز به شما می گوییم چگونه به راحتی خواص زعفران از بین می رود.

 

تولیدکنندگان زعفران و در حین فروش زعفران شرایط محیطی و مناسب را برای این گیاه فراهم می آوردن تا آسیبی به زعفران وارد نگردد.  زعفران دارای روغن های فرار بسیار زیادی است که به دلیل نازک و حساس بودن رشته های زعفران , امکان آسیب و حذف شدن این روغن ها وجود داد . بی شک تبخیر یکی از دلایل این موضوع می باشد.

 

بسیاری برای استفاده از زعفران در حین آشپزی از حرارت زیادی برای استفاده از آن استفاده می کنند . موضوعی که می تواند بخش زیادی از خاصیت زعفران را از بین ببرد. دم کردن زعفران به اندازه زیاد و حتی حرارت دادن زعفران در غذا می تواند موجب گردد تا روغن های فرار زعفران و همینطور سافرانال , پیکروکروسین و همینطور کروسین که بیشتر در زعفران سرگل و زعفران های قرمز وجود دارد از بین برود.

 

در حال حاضر روش استفاده از یخ را در برابر دم کردن زعفران پیشنهاد می دهیم روشی که کمک شایانی به حفظ کیفیت زعفران می کند. زعفران گیاهی ارزشمند بوده که به دلیل سختی و دشواری بسیار در تولید و فراوری آن قیمت زعفران بیش دیگر ادویه جات می باشد.

 

زعفران ایران سالانه به میزان زیادی توسط صادرکنندگان زعفران به صورت فروش خارجی در زعفران بسته بندی و یا زعفران فله به صورت زعفران عمده ارسال می گردد .

Comments are closed.