ثبات نسبی قیمت زعفران

خانه   اخبار   ثبات نسبی قیمت زعفران

زعفران,زعفران سرگل,زعفران قائنات,زعفران نگین,فروش زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,زعفران خراسان,زعفران قیمت,صادرکنندگان زعفران,خرید زعفران

زعفران,زعفران سرگل,زعفران قائنات,زعفران نگین,فروش زعفران,صادرات زعفران,قیمت زعفران,زعفران خراسان,زعفران قیمت,صادرکنندگان زعفران,خرید زعفران

ثبات نسبی قیمت زعفران

 

زعفران ارزشمند ترین و به نوعی گران ترین ادویه در دنیا می باشد که دلیل قیمت زعفران علاوه بر ارزشمند بودن آن شرایط فرآوری بسیار مشکل و پر هزینه آن می باشد. گل های زعفران بعد از برداشت توسط نیروی انسانی فرآوری شده و بعد از خشک شدن هر هشتاد تا صد کیلوگرم زعفران تازه تنها یک کیلوگرم زعفران خشک حاصل می گردد.

 

قیمت زعفران و تلاظم آن یکی از معضلات بزرگ در زمینه صادرات زعفران و حتی فروش زعفران در داخل کشور است . عموما در داخل و خارج از کشور زعفران سرگل و زعفران نگین دو نوع بسیار پر طرفدار زعفران ایرانی می باشد که عموم افراد خرید زعفران را به این دو نوع گرید می دانند . که البته همین دو گرید نیز موجب می شود تا در تیررس دلالان و افرادی که قصد دارند به جای تلاش برای موفقیت این محصول ایرانی از تفاوت قیمت هایی که به وجود می آوردن درآمد حاصل کنند.

 

قیمت زعفران در ماه های ابتدایی فصول برداشت زعفران با کاهش روبرو خواهد شد و دلیل آن نیز افزایش ارائه آن در بازار می باشد در این زمان افرادی به عنوان دلال زعفران به خرید زعفران عمده میپردازند و با خرید زعفران با قیمت بسیار پایین از کشاورزان آن ها را انبار کرده و همین موضوغ باعث می گردد تا بتوانند نبض بازار را در ثبت قیمت زعفران به دست بگیرند.

 

امسال شاهد تغییر قیمت های زعفران به میزان بسیار زیادی بوده ایم . تغییرات چند صد هزار تومانی و بالای 20 درصد در کل قیمت که باعث می شد اختلال زیادی در کار صادرات زعفران و همینطور برنامه ریزی صادرکنندگان زعفران پیش بیاید . این تغییر قیمت ها بیشتر بر روی زعفران قائنات و زعفران خراسان بوده و دو گرید محبوب تر زعفران سرگل و زعفران نگین را نشانه گرفته بودند که البته می تواند بعد از چند ماه فراز و نشیب ثبات نسبی قیمت زعفران را شاهد بود. ثباتی که باعث می شود زعفران قیمت مناسب خود را حفظ کرده تا تمام برنامه ریزی ها بر باد نرود . امیدواریم این موضوع ادامه داشته باشد.

 

Comments are closed.