تقلب جدید اضافه کردن چربی به زعفران

خانه   اخبار   تقلب جدید اضافه کردن چربی به زعفران

تقلب جدیدی که متقلبان به آن رو آوردند اضافه کردن چربی به زعفران است.

بالا بودن قیمت زعفران باعث شده تا بسیاری از افراد سودجو بتوانند به راحتی پا بر احکام شرعی خود بگذارند و تقلباتی در زعفران ایجاد کنند.در روش اضافه کردن چربی با این عمل وزن زعفران افزایش پیدا می کند همان چیزی که متقلبان به دنبال آن هستند.

و اما برای نقش بر آب کردن این کلک چه روش هایی وجود دارد؟! خوب بهترین روش برای تضمین اصل و مرغوب بودن زعفران ارسال به آزمایشگاه می باشد.این مورد یکی از بهترین آزمون های تعیین و تاید اصالت زعفران است.اما اگر زعفرانرا بخواهیم در لحظه بررسی کنیم این نوع تقلب با روش دیدن و لمس زعفران نمایان می گردد.

افزودن چربی به زعفران باعث می گردد رنگ کلاله های زعفران براق به نظر برسد که اگر چنین بود باید به آن زعفران مشکوک شوید دومین آزمایش در لحظه برای تایین اصالت آن گذاردن رشته های زعفران بین دو کاغذ و فشردن آن می باشد اگر اثری از چربی بر روی کاغذ نمایان گردد نشان از اضافه کردن روغن و چربی به زعفران می دهد.

بهترین پیشنهاد استفاده از فروشندگان معتبر و مطمعن می باشد تا خیال خود راآسوده کنید.

(کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد)

Comments are closed.