بیشترین مصرف کنندگان و مصارف زعفران

خانه   اخبار   بیشترین مصرف کنندگان و مصارف زعفران

بیشترین مصرف کنندگان و مصارف زعفران

ایرانیان هندی ها و عرب ها از اقوامی هستند که بیشترین مصرف زعفران را دارند.ایرانیان در غذاهایشان و همچنین علاوه بر آن در مصارف دارویی از زعفران استفاده میکردند و میکنند.هندی ها نیز در غذاهای خود از زعفران استفاده میکنند یکی از غذاهایی که در هند باید با زعفران تهییه شود بریونی می باشد.عرب ها نیز از زعفران مصارف گوناگونی دارند و یکی از بزرگترین مصرف کنندگان زعفران می باشند.قهوه عربی حتما باید دارای زعفران و هل باشد.از دیگر ملیت های مصرف کننده زعفران فرانسوی ها و اسپانیایی ها میباشند.در اسپانیا از زعفران در غذایی به نام پائیا استفاده می شود.

همچنین کشور های مختلف دیگری مثل ایتالیا و جنوب سوییس که از زعفران برای برنج زعفرانی معروف خود استفاده میکنند.

مصارف زعفران در امروزه به بخش های مختلفی مربوط میگردد.از مصارف صنعتی تا مصارف غذایی.زعفران در تهییه سوسی و مارگارین کاربرد دارد همچنین در تهییه انواع دسرجات انوع کیک از زعفران استفاده میشود.زعفران به دلیل طعم دهی و رنگ دهی طبیعی به عنوان یکی از بهترین چاشنی های مواد غذایی استفاده میشود.

زعفران در موارد دارویی و آرایشی نیز مصرف ویژه ای دارد و در بسیاری از کارخانه های تولید مواد آرایشی و عطر و ادکلن از زعفران به عنوان ماده اولیه ساخت استفاده می شود.

Comments are closed.