آشپزی با زعفران (شربت زعفران)

خانه   اخبار   آشپزی با زعفران (شربت زعفران)

زمان آماده سازی:
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی:
نوشیدنی
خوردنی برای چند نفر:
4
وعده:
میان وعده
منطقه / قومیت:
ایرانی
مناسبت:
تابستان
مواد اولیه

آب نیم لیتر

شكر (‌به دلخواه بستگی به ذائقه شما دارد)

زعفران سائیده شده نصف قاشق غذاخوری

گلاب (‌3 قاشق غذا خوری)
گام ۱

آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنید و خوب هم بزنید تا شكر در آب حل شود.
گام ۲

زعفران را كه از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه كنید.
گام ۳

هم بزنید تا مواد یك دست شود.
گام ۴

بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه كنید.
گام ۵

حدود یك ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیذ شود. سپس آن را در ظرف شیشه ای تمییز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید.
گام ۶

هنگام سرو كردن یك سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با یخ بریزید. این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است

Comments are closed.